top of page
מרתף היין
ההשראה לתפריט היין שלנו מגיעה מהיותנו מסעדה בארץ ים תיכונית ומעצם מיקום מסעדת הלנה על קו החוף של נמל קיסריה העתיקה.
לצד יינות אזוריים, המגיעים מיצרנים באזור זכרון-יעקב ובנימינה, אנו מקפידים לבחור יינות המשקפים את מה שקורה עכשיו בעולם היין המקומי והבינלאומי. בחירת היינות מושפעת מהעונתיות של תפריט האוכל ונועדה להשלים את החתימה הקולינארית של שף עמוס שיאון.
פלא הוא יין שיוצר בלעדית עבורנו על ידי יקב מרגלית בכמות מוגבלת. הרכב היין הוא 55% מרגלית בלאן ו 45% שרדונה. מרגלית בלאן הוא זן ייחודי שגילו וטיפחו אסף ויאיר מרגלית וגדל בכרם היקב בזכרון-יעקב.
היין הוא לכבוד 20 שנה למסעדת הלנה בנמל. את הבלנד הייחודי בחרנו בקפידה מתוך כמה גרסאות שהכין עבורנו אסף מרגלית בטעימה עיוורת.
פרויקט פלא
bottom of page